keskiviikko 20. joulukuuta 2017

20 ❅ JOULUINEN HAASTE 2

Näin tässä lähtöpäivän alla olen kovasti miettinyt kuinka onnekas minä olenkaan kun minulla on ympärilläni näin ihania ihmisiä. Kerron siitä toki heillekin myös aina silloin tällöin kasvotusten, ja osoitan arvostusta, mutta varsinkin nyt kun kohta välimatkaa minulla on rakkaimpiin ystäviini tuhansia kilometrejä, haluan osoittaa sitä erityisellä tavalla. Tämän vuoksi halusin kehitellä teille lukijoillekin haasteen jolla voit osoittaa parhaalle tai parhaille kavereillesi rakkautesi. Haaste tulee siis tässä:

Ota esille paperia ja kynää, ja kirjoita vanhaan tapaan ilman mitään elektroniikkaa kirje ystävällesi. Kerro ystävällesi miksi haluat kirjoittaa juuri hänelle ja mitä hän merkitsee elämässäsi. Kerro omin sanoin miksi juuri tämä ystävä on muuttanut elämäsi parempaan ja mitä toivot teidän yhteiseltä tulevaisuudelta. Tämän jälkeen pistä kirje postiin ja sitten vain odotat että tämä ihana yllätys saapuu perille. Mikä parempi aika osoittaa rakkauttaan kun näin vuoden vaihtuessa ♥︎! Ystävät ovat oikeasti elämän ydin, ja niin tärkeitä, joten pliis pidä heistä kunnolla kiinni ja pidä heistä huolta. Älä ota ystäviäsi itsestäänselvyytenä, sillä joskus voikin olla niin ettette voikaan enää nähdä toisianne yhtä usein.

Tiedän että seuraava kuva on huonolaatuinen, ja kaikki ei ehkä siinä ole niin täydellisesti, mutta tämä kuva on viimeisin kuva joka meistä ystävyksistä on nyt otettu yhdessä tänä vuonna. Voi tätä onnen määrää mikä tästä kuvasta tuleekaan esille. Kun ikävä iskee, palaan varmasti aina tähän kuvaan. ♥︎


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti