tiistai 7. maaliskuuta 2017

WHEN DREAMS COME TRUE

Kehoni ja erityisesti käteni alkoivat tärisemään aivan kamalasti kun näin että sähköpostiini oli ilmestynyt viesti "Selection results for study abroad". Sydämeni alkoi hakata tuhatta ja sataa. Lista oli aivan tajuttoman pitkä ja sieltä sitten yritin tärisevin käsin löytää oman opiskelijanumeron, ja hetken se tuntui mahdottomalta, joten päätin nopeasti scrollata maan mukaan ja kokeilin ensin Yhdysvaltoja. Sieltähän numeroni sitten osui heti silmääni ja kiljuminen alkoi. Tämä tyttö lähtee keväällä 2018 opiskelemaan NEW YORKIIN!!! Tätä onnen määrää en voi edes kuvailla. Olen valmis jo pakkaamaan laukkuni ja lähtemään. Niin uskomatonta! Olen myös niin tuhannesti kiitollinen että kaikki kaverinikin pääsivät ensimmäiseen valintaansa. Osa heistä päätyi muualle jenkkejä ja osa Torontoon, eli matkustelua on jo itselleni varmasti tiedossa. Äääk! Nyt on vaan pakko päästä katsomaan kaikkea New Yorkiin liittyvää. Yksi unelmani on viimeinkin toteutumassa!! Seuraava askel onkin sitten odottaa lisää tietoa tästä vaihdosta ja pikkuhiljaa onkin sitten edessä visan anominen ja asunnon etsiminen ja muuta kivaa. Nyt aion kuitenkin vain kylpeä onnessa!

My heart was bounding very fast when I noticed that I received an email from the international office. "Selection results for study abroad". It was very hard to try to find your own student number from this massive list, especially when my hands were shaking like crazy. I just kept scrolling and scrolling all the way down to the area of United States of America. Then I found it, and the screaming began. This girl is moving to NEW YORK in spring 2018 and I am beyond excited!! Finally something goes right and dreams come true. I am already ready to pack my bags! Hello New york!


4 kommenttia:

  1. Oi vau, huippua! Itse odotan myös parhaillani tietoa pääsenkö vaihtoon ensilukuvuodeksi, viikon sisällä pitäisi tulla :O

    VastaaPoista
  2. Onnea paljon sulle :)
    http://osakaksi.blogspot.fi

    VastaaPoista