tiistai 28. huhtikuuta 2015

Kuninkaalla oli syntymäpäivä!

Eilen oli taas se aika vuodesta kun Hollannissa juhlittiin King's dayta. Vauhtia ei tänä vuonna ollut yhtä paljon kuin vuosi sitten (huh onneksi), mutta mukavaa oli silti. Käveltyä tuli sellaiset kuusi tuntia, mutta olihan se mukavaa kun oli paljon katseltavaa ja tiimiimme saapui myös itse kuningas Willem Alexander!

Selfie itse kuninkaan kanssa








Viimeiset pari viikkoa ovat olleet aivan ihania. Olen tajunnut että onni tarkoittaa ystäviä, rakkautta ja hyvää seuraa ainakin omalla kohdallani. Pelkkä ulkona käveleminen ja jäätelö ovat tehnyt tästä naisesta ihan ikionnekkaan! Viime viikonloppu kruunasi kaiken kun pääsin esittelemään uudet kaverini Johannan ja Millan minun poikaystäväni kavereille. Kävimme ensin hieman vanhempien ihmisten juhlissa joka ainakin meistä itsestämme alkoi hyvin, mutta kun olimme kävelleet olohuoneen poikki puutarhaan kerkesi Niels jo kysyä voisimmeko olla hieman vähempi noloja. Mikä lie meni sitten vikaan hah!




Ilta jatkui railakkaasti, ehkä jopa hieman railakkaasti huomioiden seuraavan päivän olotilan, mutta onneksi hauskaa oli! Siirryimme ensimmäisiltä syntymäpäiviltä toisille, josta pian jo jatkoimme Bussumin baariin. Noloilta tekemisiltä, tekstareilta ja kaatumisilta ei säästytty mutta kaikki oli sen arvoista huomioiden seuraavan aamun naurut ja hävetyksen määrän. Mutta nyt täytyy sanoa että elämäni Amsterdamissa on parhaimmillaan! Nyt on tiistai ja tajusin juuri että vietin joka päivä torstaista lähtien kavereideni ja poikaystäväni kanssa. Täytyy olla ikuisuus kun viimeeksi on näin päässyt käymään! Ja putki sen kuin jatkuu. Seuraavaksi on luvassa jääkiekkoa, mahdollinen viikon loma töistä, musafestarit, ruokafestarit ja yllätysmatka yllätyskohteeseen. Ainut asia joka tässä kuitenkin kärsii on lompakko raukkani. Ehkä mä kuitenkin selviän :)

Nämä rantakuvat nappasin Zandvoortissa. Niin kaunista!









                             

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti