tiistai 20. lokakuuta 2015

Housewarming time!

Täytyy myöntää että viikonloppuni oli täysin onnistunut. Torstai iltana vietettiin leffailtaa, mitä tarvitsin ihan täydellisesti ottaen huomioon kuinka moni luokkalaisistani oikeasti itki ja parkui koulussa ja kuinka paljon draamaa voi koulupäivä sisältääkään. Leffa vei ajatukseni täysin muualle ja suosittelen kyllä tätä leffaa teille muillekin (menkää kattoon Maze runnerii!!!).



Perjantaina vietettiin viimeinkin asunnossamme tuparit ja vieläkin saadaan nauttia ihanasta oluen hajusta mikä täällä ilmassa liejuu. Kuitenkin, juhlat olivat aivan mahtavat! Oli niin uskomatonta nähdä kaikki kaverini eri piireistä yhdessä ja kuinka hauskaa kaikilla oli. Virhe ehkä oli ne 316 olutta jotka me ostettiin näitä juhlia varten sillä kaikilla meni yli jo siinä yhden aikaan yöstä, mutta täytyy sanoa että tämä juhla yhdisti minua ja monia ystäviäni. Pelattiin yö saksalaisia juomapelejä ja tanssin kaverini Kain kanssa salsaa kuin mikäkin ammattilainen ja en varmaan ole koskaan elämässäni ollut yhtä sosiaalinen.


Kämppikset!
Rakkaat kaverini tiesivät täydellisesti mitä minä tarvitsen elämääni. Joulua, viiniä, suklaata ja kavereita <3

Ihana reikä lattiassani


Seuraavana päivänä ei naurattanut. Se näky joka meitä olohuoneessa odotti ja se lemu joka on pahin mahdollinen. Jouduttiin jynssäämään olohuoneen lattia neljä kertaa plus olo ei ollut mistään parhaimmasta päästä. Siivoamisessa meni vain semmoiset mitättömät seitsemän tuntia. Huomasin myös että muovilattiastani oli revitty palanen irti, että tais tulla kalliit juhlat mehhh. Kotiin tilattu pizzakaan ei helpottanut oloa ollenkaan ja onnistuttiin Nielsin kanssa raahautamaan pois sängystä vasta ilta kuuden aikaan. Onneksi lähdettiin sillä raitis ilma auttoi oloa kummasti ja Nielsin äiti laittoi ranskiksia joten minulla meni ilta sitten niitä syödessä.

Tällä viikolla on kaikkien ryhmätöiden deadlinet, ensi viikolla koe ja sitten loma. Töitäkin alan tässä pikku hiljaa etsimään. Vikat rutistukset whoop whoop!

P.S. Joku auttamaan minua!! Mennäkö vaiko ei mennä Suomeen jouluksi?! Jos sitä säästäisi ne Suomi rahat johonkin kivaan matkaan ensi kesällä vai siedänkö vuotta ilman lunta? Niin vaikea päätös.


SMIIIILE!




                               

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti