tiistai 3. kesäkuuta 2014

Suunnitelmien hirmumyrsky

Jotenkin osasin jo reilu kuukausi sitten aavistella, että elämästäni tulee aika vuoristorataa tässä pian. Siellä nyt ollaan! En koskaan osaa stressata oikein mistään, mutta nyt alkaa kyllä stressitaso nousta. Viime yön selailin kaikki mahdolliset au pair paikat läpi ja laitoin paljon hakemuksia. Sitten mietin miksen hakisi normaaliakin työtä, koska ei au pairina olo ole mitään niin nannaa kuitenkaan. Sitten alkoikin normaalien työpaikkojen selailu. Vielä unissanikin selailin ja heräsin sitten aamu yhdeksästä selailemaan vielä vähän lisää. Päädyin kuitenkin siihen tulokseen, että työnhaku 11 päivässä on aika mahdotonta. Kyselin kaveriltakin neuvoa ja hän sanoi että pahimmassa tapauksessa voisin asua hänen luonaan sen ajan kun haen töitä. Tämä ei kuitenkaan omasta mielestäni tuntunut hyvältä ratkaisulta. Sitten kuin salama kirkkaalta taivaalta erääseen facebook ryhmään tuli ilmoitus että tarvitsevat talonvahtia heinä-elokuuksi lähelle Utrechtiä. Täydellistä!! Ensin mietin, että liian hyvä ollakseen totta ja plus minulle ei vain tapahdu näin onnekkaita asioita. Juttelin kuitenkin talon omistajan kanssa ja nyt meillä on treffit sunnuntaina :D!! Soitin saman tien sitten kotiin ja kyselin mitä mieltä olivat ja kumma kyllä eivät ollu ajatusta vastaan. Ainut ongelma on vain että missä vaiheessa mä sen autokoulun toisen vaiheen aion suorittaa, kun se pitäisi ennen lokakuun loppua olla suoritettuna. Mutta. Nyt on hyvin mahdollista että kolmisen viikkoa täältä lähdön jälkeen minä palaankin takaisin tänne. Voi tätä onnea!

Lisää onnea elämääni toi viime sunnuntaiset oikeat ihan kunnon treffit ihan aidon miehen kanssa :D Hollantilaiset miehet.... Niin pitkiä! Kuitenkin, käytiin eläintarhassa, mikä osoittautui hyväksi valinnaksi ja seuraavat tunnit vietettiin aikaa kulkien Amsterdamin kaduilla. Treffien jälkeen olin kyllä aivan onnesta soikeana. Vielä illalla sängyssäkin hymyilytti kovasti. Ainut vaan että poika asuu niin kaukana kotoani. Mutta itse koitan aina ajatella positiivisesti. Jos se on tarkoitettu, silloin se onnistuu vaikka välillä olisikin välimatkaa välillä :)

Elämässäni on siis täysi hullunmylly päällä. Kyllä tästä silti selvitään! Haluaisin vain hetkeksi mielenrauhan, sillä viime päivät olen vain miettinyt näitä asioita läpi ja etsinyt kauheasti tietoa internetistä. En tiedä onko edes mahdollista, mutta minusta tuntuu että aivoni ovat nyt raskaammat.

Loppuun hieman vanhoja kuvia, jotka hyvin tiivistävät tämän hetkisen olotilani:






                                         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti