tiistai 9. kesäkuuta 2015

SURPRISE PEOPLE!

Minne Jessica karkasi reilu viikko sitten? No Suomeen! Reissua olin suunnitellut jo reilu kuukauden kun isä tarjoutui maksamaan lennot. Onhan se tärkeää että oma sisko on siskonsa ylioppilasjuhlissa. Pidimme tämän kuitenkin salaisuutena, sillä halusin yllättää siskoni ja äitini. Iso yllätyshän se kaikille oli eikä siitä puuttunut kirkumista ja naurunhuutoja. Intoilin tästä reissusta pitkään, mutten voinut tänne siitä kirjoittaa jos vaikka siskoni päätyisi vahingossa blogiani lukemaan. Jostain syystä kuitenkin olin reissua edeltävät päivät töissä aamuvarhaisesti yömyöhään enkä ollut nukkunut oikein moneen päivään. Loppujen lopuksi olin melkein viisi yötä nukkumatta ja olo oli kuin humalassa olisi ollut kellon ympäri. Kuitenkin, oli ihanaa käydä kotona ja en malta odottaa että pääsen takaisin. Janican yo-juhlat olivat myös todella mukavat ja jatkui ihan aamu kuuteen saakka.

Kaikki siskoni isän puolelta

Yo-päivän look

Jeeee! Janica sai lakin!

Onnea kaikille tuoreille ylioppilaille!

Pariskunta


Kaunis siskoni :)

Nami nami nami nami nami nami

Pakollinen siskokuva

Uudet kaverukset. Siskoni isäni puolelta, hänen kaveri ja siskoni äidin puolelta



Hyviä uutisia sain sitten juuri ennen kuin lentoni lähti takaisin Amsterdamiin. Minulla on tällä hetkellä tiedossa NELJÄ HUONETTA jotka voisin ehkä saada vuokralle ensi syksystä alkaen. Utrechtistä huoneen löytäminen on lähemmäs mahdotonta ja siksi olen tästä onneissani. Yksi näistä huoneista vaikuttaa ihan huipulta ja siksi en malta odottaa ensi perjantaita jolloin näen huoneen ihan livenä.

Matka Hollantiin taittui rikkinäisen matkalaukun kanssa yllättävän hyvin

Nyt väsyttää




Oli mukava päästä takaisin Amsterdamiin. Niels raukalla oli todella kova ikävä että piti heti käydä häntä moikkaamassa. Töitä sain taas tehdä ja hermot meni. Haluan jo kesäloman. Perjantaina menin työpäiväksi kuitenkin rannalle lasten ja host äidin kanssa, sillä hui helle! +30 astetta ulkona ja paloin myös kivasti. Asiaa ei auttanut että menin tämän jälkeen tapaamaan tulevaa koulukaveriani Senjaa Amsterdamin keskustaan, jossa ei yksinkertaisesti tuuli päässyt puhaltamaan talojen väliin. Tukehduttiin sitten molemmat sinne. Tämän jälkeen loppuviikko meni sitten melkeinpä nukkuessa univelkoja pois. Nyt jaksaa taas muutaman päivän.

RANTAPÄIVÄ!!!!


Pikku Sarah nautti rantapäivästä




Olkapäät paloi, pitkähihainen päälle ja tukehtumaan Amsterdamin helteeseen



                             

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti