torstai 7. syyskuuta 2017

KATSAUS KESÄN BUCKETLISTAAN



Nyt kun kesä on virallisesti ohi, voinkin hypätä kolme kuukautta vanhaan postaukseen, ja kaivaa bucketlistani esille. Jos et ole sitä vielä lukenut, löydät sen täältä! Täytyy myöntää, etten kesällä kovinkaan monta kertaa muistanut kurkata mitä bucketlistaltani löytyikään, mutta isoksi yllätyksekseni sain kuitenkin toteutettua listasta melkein kaikki kohdat!

1. Käy Festareilla - Mielestäni tämä kohta täyttyi vallanmainiosti sillä että minä menin Taiteiden Yöhön. Taiteiden Yö toi minulle juuri sellaisen festarifiiliksen, ja kyllähän siellä isolla porukalla tehtiin ja katsottiin taiteita.



2. Mene onkimaan - Mökillä olin tosi tosi paljon, mutta täytyy myöntää että vaikka kalaan halusinkin, joka päivä oli joko liian sateinen tai tuulinen kalastamiseen. Tietenkin kesällä oli hyviä säitä, mutta silloin kun olin mökillä ei tällaista mahdollisuutta sitten tullut. Tämä kohta ei siis täyttynyt tänä kesänä.

3. Leivo kesäinen kakku - Kerroinkin jo aiemmassa postauksessa että tämä kohta bucketlistastani täyttyi, sillä en leiponut yhtä tai kahta kesäistä kakkua, vaan leivoin niitä peräti seitsemän! Eli tämän kohdan toteutus ei ollut mitenkään epäselvä. Leivoin siis lopulta yhden kesäisen kakun ihan muuten vain, neljä voileipäkakkua ja yhden suklaisen kakun veljeni rippijuhliin, sekä sitten oman synttärikakkuni.




4. Käy yöuinnilla - Ja kyllä minä kävin! Tuli jotenkin tosi jännittävä olo juuri ennen kuin hyppäsin tähän sysimustaan veteen. Tuntui kuin laiturin alla olisi tyhjyys, sillä sitä vettä ei vain erottanut millään. Tämän vuoksi minulla tuli pieniä perhosia vatsaan ja piti miettiä viisi kertaa ennen kuin sitten päätin että kyllä minä hyppään. Vesi oli niin täydellisen lämmintä, ja tuli tosi lapsenomainen fiilis. Kyllä kannatti!

5. Herää super aikaisin mökillä ja lähde valokuvaamaan - No jaah, minustahan ei sitten millään tullut lomalla aamuihmistä. Täytyy kuitenkin sanoa että valokuvasin tänä kesänä paljon enemmän kuin koskaan aiemmin, mutta tuota superaikaista valokuvausreissua ei tapahtunut.

6. Lue kirja - Aloin siinä elokuussa olemaan jo niin niin varma, etten sitten tätäkään mennyt toteuttamaan, kunnes sitten se kirjakärpänen puraisi minua tosi lujaa, ja minähän menin ja teetin itselleni uuden kirjastokortin ja heti tein muutaman lainan. Tänä kesänä tuli sitten muutamassa päivässä luettua uusin Harry Potter kirja. Tosin, olihan tämä kirjoitettu näytelmämuodossa, jonka vuoksi tämän luki tosi nopeasti, mutta silti tämä bucketlistan kohta tuli toteutettua.

7. Käy lounaalla ystäviesi kanssa - Emme ainoastaan käyneet lounaalla, vaan kävimme päivällisellä, kävimme yöpalalla, ja söimme monta kertaa yhdessä kotiruokaa. Tänä kesänä vietin ystävieni kanssa paljon enemmän aikaa kuin koskaan ennen. Oli oikein ystäväkesä!



8. Tee pieni road trip jonnekin - Minulla on sellainen fiilis että istuimme kesällä todella paljon auton kyydissä. Matkasimme mökiltä mökille, kaverilta kaverille, ja ihan muuten vain sinne tänne. Itse ainakin lasken meidän Iittalan reissun road tripiksi, sillä käymme Iittalan mökillä hyvin hyvin harvoin, ja tämäkin oli tämmöinen extempore lähtö siskoni ja poikaystäväni kanssa. Tämän lisäksi teimme myös merimatkan Tukholmaan, että kyllä matkusteltua tuli kovastikin.

9. Soita paljon pianoa ja laula - Minähän laulaa liruttelin koko kesän ilman mitään häpeän tunnetta. Minusta oli myös todella hienoa huomata että osasin edelleen lukea nuotteja ja soittaa pianoa suoraan nuoteista. Tottakai taitoni ovat ruostuneet, mutta luulen että jos soittaisin hetken vielä enemmän, saisin kaikki taitoni nopeasti takaisin.

10. Kävele Pieni Karhunkierros - Olin niin onnellinen ja tyytyväinen että minä oikeasti kävelin tämän! Minähän kerroinkin Bucketlistallani kuinka minua hieman pelotti että astmani ei anna tähän mahdollisuutta, mutta loppujen lopuksi keuhkoni olisivat helposti jaksaneet jopa toisenkin kierroksen. Kävimme myös patikoimassa Valtavaaralla, joka on todella paljon ylämäkeä, ja vaikka tämä matka oli Karhunkierrosta puolet lyhyempi, kuoli keuhkoni siellä heti. Ihan harmittaa etten ollut aiemmin tajunnut kuinka kepeä ja mukava tämä Pieni Karhunkierros oikeasti on. Pitää ottaa tavaksi kävellä tuo joka kesä kun Kuusamossa vierailen.




Eli lopputulos on 8/10. Tietenkin hieman harmittaa etten täyttä kymppiä tästä suorituksesta saanut, mutta ompahan sitten jotain tavoiteltavaa ensi kesällekin. Ja eihän tämä tietenkään mitään myöskään haittaa. Kesäni oli aivan ihana, juuri sellainen kuin odotinkin, enkä vaihtaisi siitä mitään. Näin koulujen alettua mieleni hieman haikailee tuota kesää kun sain vain olla ilman stressiä ja huolia, mutta pitää muistaa pitää katse vain tulevassa, ja olla valmis seuraaviin seikkailuihin. Kiitos kesä 2017 ja tervetuloa talvi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti