maanantai 22. helmikuuta 2016

Helmikuun burn out

Oloni on hieman sekava


Olen jotenkin onnistunut haalimaan itselleni ihan kamalan jatkuvan väsymyksen ja tämän vuoksi mielikin makaa maassa aina silloin tällöin. Luulen että isona syynä tähän on tämä loputon vesisade ja harmaa taivas joka ei vain jaksa loppua ollenkaan. En muista että viimeisen kolmen vuoden aikana tässä maassa olisi koskaan ollut viikko toisensa jälkeen näin kurja sää. Luulen myös että tämänhetkiseen väsymykseen ja ärsytykseen löytyy syy myös hormooneista, mutta otin ja menin hemmottelemaan itseäni jättimäisellä ruokareissulla ja nyt voin vain maata sängyssä ja syödä. Eilen tuntui että söin taukoamatta, mutta nälkä vain oli ja pysyi. En tiedä mikäs vaihde minulla on nyt menossa mutta energia ei yksinkertaisesti riitä yhtään mihinkään. Hieman huolettaa millainen olo minulla on sitten seuraavien 4 viikon aikana, sillä tuon jälkeen pitäisi ihmeen kaupalla saada taas miljoonat projektit lähetettyä sisään ja osata koealue etu- ja takaperin ja tällä hetkellä emme ole päässeet alkuunkaan.




Taas on maanantai ja uusi viikko edessä. En vieläkään jaksa vain ymmärtää mihin viimeiset 4 viikkoa ovat menneet. Muistan kun pienempänä äiti jaksoi kertoa minulle kuinka aika tulee vanhetessa menemään vain nopeampaa ja nopeampaa, mutta ei sitä silloin uskonut. Näinhän tässä on mennyt käymään ja nyt mietin vain aikooko aika nopeuttaa tahtiaan vielä tästäkin enemmän? Olen erittäin onnellinen että tälle viikolle minulla ei ole töiden ja koulun lisäksi mitään suunnitelmia joten pitäisi varmaan pian vain löytää uusi TV- sarja jota alkaa seuraamaan ja viettää illat omissa oloissa. Voisin ehkä hemmotella vielä itseäni lomasuunnitelmilla ja ehkä pian ottaa ja varata lentoja hieman sinne sun tänne. Jotenkin harmittaa vaan niin kovasti kun tällä hetkellä kaikissa kouluissa täällä on lomaviikko meneillään, mutta meidän koulu se vain painaa menemään ja lomaa saadaan virallisesti vasta oikeastaan kesäkuussa. Itku.

P.S. Pakko vielä tunnustaa että kesken kaiken ku tätä postausta raapustin piti juosta kauppaan ostaa suklaavanukasta. Syytän jälleen kerran hormoonien jylläystä.

P.P.S. Saatoin juuri myös nukahtaa kahdeksi tunniksi ja tämän postaus viivästyi tunneilla. Mitäs ihmettä te aivot nyt puuhaatte..






Onko muillakin kauhea helmikuinen väsymys päällä?


                               

8 kommenttia:

  1. Tosi kauniita kuvia susta! :)

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa tosi raskaalta, en ihmettele yhtään jos on täysin uupunut. Tsemppiä ihan hurjasti. Yritä pitää huolta itestäs, onnellisemmat päivät tulee sieltä vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eiköhän tämä tästä, ainakin viimeistään kun kevät alkaa olemaan tuloillaan :)

      Poista
  3. Toinen väsynyt ilmoittautuu! Oon tosi kova joulufani, ja joka vuosi saan jonku ihmeen joulun jälkeisen masennuksen, ku ei ookkaa enää mitään kivaa tiedossa vähään aikaan, eikä enää lomaa, ja on vaan pimeetä ja synkkää ja äh. Rakastan kuitenki kevättä vähintään yhtä paljon ku joulua, joten se kevään tulo aina sit saa miut takas elävien kirjoihin :D Tsemppiä, koita jaksaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistan että itsellänikin oli tätä joskus Suomessa, mutta täällä jotenkin aikasemmat vuodet ovat menneet aika hyvin. Ehkä nyt kun olen kunnolla asettautunut aloilleen tässä maassa, alan saamaan samat tammi/helmikuu masikset kuin Suomessa :D

      Poista
  4. Joo helmikuun väsymys päällä täälläkin! :D Johtuu tosin mun kohdalla paljon siitäkin kun kuiden vaihteessa on kauheesti palautuksia ennen jakson loppua yms... ja nämä säätkään ei ole erityisemmin piristäviä tosiaankaan! :D kirjoitat tosi mukavasti, uppouduin ihan lukemaan useammankin tekstin kerralla putkeen! <3

    VastaaPoista
  5. Helpottavaa kuulla etten ole ainut :D Puhuin asiasta myös parin kaverinikin kanssa ja hekin valittivat ihan samasta ongelmasta. Ja kiitoksia tosi tosi paljon. Minusta on kiva saada aina jonkinnäköistä palautetta kun sitä en ole hirveän useasti saanut ja olen sitten yrittänyt aina välillä parannella asioita joita en tiedä tarvitseeko edes kauheasti parannella koska en tiedä mitä muut ajattelevat. Kiitoksia!

    VastaaPoista