keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

NYCIN PARHAAT SYÖMISET

New Yorkissa on tullut oltua jo sen aikaa että viimeinkin voin listata joitain oikeita lempparipaikkojani täällä. Tänään haluankin listata minun suosikkiravintoloitani. Vielä on monen monta ravintolaa jossa haluan käydä, mutta onneksi tässä on vasta puolet ajasta täällä Nycissä vietetty. Täytyy kyllä valitettavasti myöntää etten edelleenkään ole käynyt syömässä kunnon kiinalaista ruokaa Chinatownissa (shame on me), mutta näin muuten on tultu käytyä niin niin niin monissa ravintoloissa! Eli jos koskaan käytte New Yorkissa, menkää ihmeessä syömään näihin rafloihin!

SAIGON SHACK 
Saigon Shack tarjoaa vietnamilaistyylistä ruokaa, ja aivan mun lemppari tällä hetkellä tässä kaupungissa. Hinnat ovat todella edullisia, ruoka on tosi terveellistä ja niin HYVÄÄ!! Lemongrass chicken riisillä ja kaikenmaailman kasviksilla ja kastikkeilla. Vaikka ulkona tulee nyt räntää, lähtisin silti tuonne tämän ruoan perässä. Ravintola itsessään on tosi pieni ja suosittu, joten voi olla että isomman porukan kanssa joudutte jonottamaan puolisen tuntia, mutta hyvällä tuurilla pääsette heti istumaan!




BLACK TAP
Jos mielesi halajaa upeita hampurilaisia tai kreisejä pirtelöitä, Black Tap on just se paikka sulle. Black Tapeja on muutama ympäri Nyciä, mutta oma lempparini löytyy SOHOn alueelta. Tämä ravintola on todella hipsterimäisen tunnelmallinen ja jotenki meininki siellä oli tosi kiva. Jouduimme jonottamaan ulkona muutaman minuutin ravintolaan pääsyä mutta oli se sen arvoista! Burgerit olivat aivan valtavia, ja pirtelöt sitäkin valtavampia. Älä kuitenkaan hairahdu ottamaan aurajuustoburgeria, koska se oli iso pettymys koska se ei sisältänyt muuta kuin sämpylät ja pihvin. Muuten kaikki muut hampurilaiset (ainakin ne jotka me otimme) olivat älyttömän hyviä!



TAO
Jos kukkarosi nyörit eivät ole kovinkaan tiukalla, sinun on pakko mennä syömään TAO:on. TAO on paras aasialainen ravintola jossa olen koskaan ollut, ja samoin yksi hienoimmista ravintoloista joissa olen koskaan ollut. Ruokaa on moneen lähtöön ja se on vain niin m-a-u-k-a-s-t-a!! Kyllä mielestäni Nycin reissulla tämä ravintola on ihan must!! Ravintola itsessään on myös todella upean näköinen. Itse kävin TAO downtownissa, mutta kuulemma myös TAO uptown on yhtä hyvä!





TONY'S DI NAPOLI
Kun mielesi kaipaa hiilareita ja comfort ruokaa, mene Tony'siin. Tony'sista saa jättimäisiä pastoja, jotka on tarkoitettu jaettaviksi 2-3 ihmisen kanssa. Kävin täällä jo kahdesti ja kummalakin kertaa pastani oli aivan erinomaista. Erityisesti voin suositella heidän uunipastojaan, koska siinä on niin paljon makua ja juustoa!!

GANSEVOORT MARKET
Gansevoort market on pieni ruokahalli, josta saa ruokaa joka lähtöön. Ruoka itsessään on erittäin edullista ja useissa kojuissa myös niin niin hyvää! Oma ehdoton suosikkini on välimeren ruoka, joka on siis hummusta, couscousia, punasipulia, falafelia, kanaa yms yms. Älyttömän hyvä lounaspaikka!



GYU KAKU
Tästä ravintolasta saa japanilaista bbq ruokaa, ja yksi parhaimmista ruokailukokemuksista joita olen koskaan kokenut. Ideana täällä on että jokainen tilaa paljon erilaisia lihoja ja kasviksia, ja jokainen sitten pöydän keskellä paistaa ruokansa. Täällä ruokailussa menee helposti se muutama tunti, joka on mielestäni todella hyvä iltaohjelma. Tosin päivällä muistaakseni 14-18 välillä on happy hour, jolloin kaikki ruoat ovat puoleenhintaan. Me ostimme yhden "ruokasetin" ja saimme niin paljon ruokaa että ravintolasta sai rullailla ulos.





Nyt minulla on hakusessa vielä täydellinen thai-ravintola, sillä thai on yksi suosikki ruoistani. Olen jo muutaman kerran syönyt täällä taivaallista thai ruokaa, mutta toinen näistä ravintoloista lopetettiin tai he muuttivat, ja toinen on aivan Brooklynin perukoilla, joten sinne ei sitten aina jaksa lähteä. Eli vielä kun jonkun täydellisen thai-ravintolan löytäisin täältä Manhattanilta, niin olisi bueno!

Hyvää makumatkaa teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti