perjantai 18. toukokuuta 2018

VIVA LAS VEGAS







Lomani Vegasissa alkoi tiistaina ja ensivaikutelma tästä kaupungista on että se on kuuma, rauhallinen ja ehdottomasti kokemisen arvoinen. Vaikka Vegasin strip alue on päivässä mielestäni nähty, tätä ympäröiviä alueita on paljon missä kannattaa vain vaellella ympäriinsä. Minuun suurimman vaikutuksen täällä on ehdottomasti tehnyt tämä luonto ja vuoret jotka ympäröivät kaupunkia. Kuumuus on selvästi jättänyt jälkensä Las Vegasin luontoon. Kaikki on kuivaa, mutta ollaanhan me periaatteessa nyt aavikolla joten ihan syystäkin on. Tämä kuitenkin mielestäni näyttää niin upealta, varsinkin kun vuoret ovat kauniin punaiset ja sitten kun ilta-aurinko jättää viimeiset säteensä vuoriin, voin vain istua ja ihmetellä äitiluontoa. Minä olen enemmän ulkoilma ihmisiä, ja tämän vuoksi juoksen mielummin pellolle keskelle ei mitään ottamaan valokuvia kuin ihmispaljouden keskelle. Tämän vuoksi tähän saakka päiväni ovat koostuneet hieman syrjäalueiden tutkiskelusta, altailla makoillessa ja seuraavina päivinä olisi tarkoitus lähteä hieman patikoimaan. Minun oli alkuperäisesti tarkoitus lähteä huomenna Grand Canyonille, mutta tulin siihen tulokseen että yksin matkustaessa se ei ole ehkä hintansa arvoista. Ensinnäkin koko reissu tulisi maksamaan minulle reilu 100 euroa, bussimatkassa menisi 10h yhteensä, ja aikaa itse Grand Canyonilla olisi vain kolme tuntia. Minulla on jo bucket listallani pieni road trip New Mexicon ja Utahin alueilla, ja koska Arizona sattuu olemaan lähistöllä, teen tämän Grand Canyon reissun sitten jokin toinen kerta.










Las Vegas strip alue oli paljon pienempi kuin olin kuvitellut. Minua huvitti myös se että New yorkissa ei missään tapauksessa juotu alkoholia julkisella alueella, kun täällä taas kaikki vetävät päiväkännit jo aamusta saakka ja olet melkeimpä outo jos sinulle ei ole drinkkiä käsissä kadulla kulkiessasi. Tämä kyllä vaikuttaa myös syntien kaupungilta, sillä seksiä tursuaa joka mainoksesta ja kadulla kulkee naisia pienet nännitarrat ainoastaan päällään. Ihmiset täällä ovat kuitenkin paljon paljon paljon ystävällisempiä kuin New Yorkissa, ja ihmiset ihan oikeasti yrittävät kunnolla auttaa jos sitä pyytää.

Kävin myös elämäni ensimmäistä kertaa WALMARTISSA! Tosin se kokemus saattoi olla pienoinen pettymys, sillä kaikki jotenkin ovat hypettäneet sitä niin että ajattelin että tämä olisi jotenkin normaalista Citymarketista poikkeavampi. Itse olen sitä mieltä että Citymarket on etenkin ruokavalikoimiltaan paljon parempi kuin Walmart, joten nyt on Walmart koettu ja nähty, eikä sinänsä tarvitse sitä uudestaan tehdä.

Ensivaikutelmani couchsurfinginstä on ollut myös hyvä. Minun ensimmäinen hostini on aivan mahtava, eikä hän itseasiassa koskaan ole edes kotona jonka vuoksi saan yksikseni täällä köllötellä. Minulla on täällä oma huone, oma sänky, sekä 24/7 uima-allas ulkona jossa voin ihan rauhassa ottaa aurinkoa. Tällä hetkellä odotan kuitenkin että voisin lähteä kohti seuraavaa couchsurfing paikkaani, ja hieman jännittää mitähän tästä oikein tulee. Tunnin päästä sekin selviää. Ylihuomenna olisi sitten tarkoitus lähteä kohti San Diegoa, ja olen siitä erittäin erittäin innoissani koska en malta odottaa rantoja ja merta. Sitä odotellessa! ♥︎

Terveisiä Las Vegasista! ♥︎

4 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia!! Nous niin suuri lomakuume tästä postauksesta!

    http://auroranieminen.blogspot.be/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Katselin nyt itse näitä kuvia loman jälkeen ja tuli taas itselläkin lomakuume :D

      Poista
  2. Wau olipa kivoja kuvia! Oot kyllä hyvä kuvaaja :)

    https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

    VastaaPoista