torstai 26. marraskuuta 2015

Joulukortit kiertoon


Minun vuodenajathan menevät näin: kevät, kesä, joulu, talvi kuten olen tainnut jo aiemmin asiasta mainitakin. Olen ikuinen joulufriikki joka jaksaa unelmoida jouluaatosta ja niistä ruoista ja tunnelmasta ja joulumusiikista. Välillä minusta tuntuu oudolta kun laitan jouluiset lastenlaulut kovalla soimaan kovalle ja mietin mitähän kämppisteni päässä liikkuu kun kuuntelen ihan tosissani lastenmusiikkia. Oh well...

Me saimme kämppisteni kanssa aivan mahtavan idean. En ole näköjään ainut joulun ystävä sillä me kaikki halusimme lähettä lähimmäisillemme upeat joulukortit! Tästä inspiroituneena me selailimme joulukortti aiheita netistä ja lopputuloksesta tuli mielestäni oikein hieno. Nyt vain täytyy valita mikä kuvista on se paras! Hauskin puoli tässä oli se että me ei oltu etukäteen sovittu mitä kukin laittaa päälleen tai mikä rooli kelläkin on ja sitten kun me kaikki tulimme ulos makuuhuoneistamme nämä asut päällä tajusimme että olemme selvästi isä, äiti, tytär ja lemmikki.

Hassua kun oikeasti viimeeksi kun joulukortteja lähetin olin ala-aste ikäinen. Silloin se oli niin suloista kirjoittaa isoilla harakanvarpailla että hyvää joulua ja ojentaa tämä kortti henkilökohtaisesti vastaanottajalleen. Noiden vuosien jälkeen ei ollut enää oikein normaalia lähettää kavereilleen kortteja ja enhän halunnut olla se yksi outo joka niitä joka vuosi postittaa. Ajattelin silloin aina että sitten vanhempana alan lähettämään kortteja aivan niin kuin äitinikin tekee joka joulu, mutta ehkä minä alan nyt pikkuhiljaa tulemaan siihen ikään että minusta voisi tulla korttitäti.

Mitäs te lukijat tykkäätte meidän kuvista?




















Nyt vielä pitäisi hommata jättimäinen kuusi meidän olohuoneeseen ja joulu voi alkaa!

                           

2 kommenttia:

  1. Voi että miten kivoja kuvia. :-) Ihanan tarkkoja. Aivan ihana banneri sulla. <3

    http://www.essiikaroliina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia kauheesti! Käyn kurkkaamassa myös sinun blogiasi :)

      Poista