tiistai 10. marraskuuta 2015

Syyslomailua part 2


Arki alkoi taas mutta se ei kyllä yhtään haittaa. Sen verran mukava vilkas loma minulla oli että on ihan hyvä vain päästä hieman rauhoittumaan. Tuli näpsittyä satoja kuvia tämän loman aikana joten tästä tulee kuvapainotteinen postaus ja eiköhän kuvat yleensä kerro enemmän kuin sanat.

Lyhyesti kuitenkin kuvattuna vietin lomani kavereideni kanssa. Keskiviikkona matkasin Amsterdamiin ystäväni Kain kanssa (joka asuu Hollannin ja Saksan välillä eikä ollut koskaan aiemmin käynyt Amsterdamissa!!!). Sää ei ollut mikään kaunein mutta pääsimme silti kiertämään kaikki suurimmat turistinähtävyydet ja käytiin syömässä. Käveltyä tuli taas vaihteen vuoksi ihan liikaa mikä ei ollut paras idea, sillä torstaina sitä oli tiedossa vielä tuotakin enemmän.




Torstaina minulla kello herätti jo 3.40, tosin en koskaan nukahtanut ja kömmin sängystä pois jo kello kolme. Ei mikään kauhean freshi olo varsinkin ku piti lähteä polkemaan pyörällä asemalle tuulessa. Bussireissu brysseliin meni nopeasti, sillä me kaikki vaivuimme koomaan. Brysseli on kaunis! Siellä on niin paljon enemmän nähtävää kuin osasin odottaa. En tiennyt oikein mitä odottaa mutta en todellakaan tätä. Tosi kaunis ja kiva kaupunki. Harmi vain että hirveä väsymys iski aina vähän väliä ja meinasin nukahtaa seisaalteni. Onneksi en ollut ainoa tämän väsymys ongelman kanssa, sillä kaverini olivat myös kuolemaisillaan. Bussireissu takaisin alkoi ilta yhdeksästä ja meni yhtä nopeasti kuin tullessa, sillä kaikki me vaivuimme jälleen kerran koomaan. Amsterdamiin saavuimme puolenyön aikoihin, mutta tottakai meitä ei onni potkaissut ja jouduimme odottelemaan busseja ja junia kauheassa vesisateessa. Kaiken kruunasi se kun luulin että pyöräni oli varastettu ja sitä sitten koitin kuitenkin itku kurkussa metsästää. Lopulta onneksi sen löysin ja kotona olin sitten kello kaksi. Kämppikseni olivat vielä hereillä ja ensimmäinen kommentti jonka kuulin oli että näytän peikolta, jes kiitos. Tämän jälkeen en tehnyt yhtään mitään ja vaikka nukuinkin seuraavat päivät, olen edelleen väsynyt. Kiitos kuitenkin ihanasta lomasta! Minä kiitän, lompakkoni ei.































                               

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti