torstai 2. lokakuuta 2014

Kun arki ei oikein maistu

Onkohan ihan normaalia että kouluhaku paniikki iskee jo lokakuussa :D? Alan tulla ihan hulluksi kun en enää ole ollenkaan varma mihin haen, mutta opiskelemaan mä meen vaikka väkisin vuoden päästä syksyllä. Olen tosiaan pitkään haaveillut Den Haagin valokuvaus koulusta. Mutta nyt kun teen pesääni tänne Amsterdamiin ja muutenkin yksi päivä suunniteltiin minun ja poikaystäväni tulevaisuutta, ei muutto niinkään kauas kuin Den Haagiin tuntunut yhtään oikealta. Tietenkään en aio haaveitani jättää miehen takia, mutta yritän kuitenkin löytää vaihtoehtoisia kouluja Amsterdamin lähettyviltä. Päätin myös että jos en nyt pääse mihinkään taiteelliseen kouluun sisään niin sitten meen vaikka opiskelemaan vain psykologiaa tai jotain vastaavaa. Pakko mun on oikeesti alottaa opiskelut. Sitten tietenkin vielä haaveilen koulusta Briteissä ja niihin haut olisikin jo itseasiassa nyt. Koulut olisi sielä tosiaan ihan uskomattomia, mutta haluanko taas aloittaa "uuden elämän" uudessa maassa? Kuitenkin päätöksiä minun pitäisi tämän aikaisen haun takia tehdä Ä K K I Ä !!!! Muuten haut menee taas ohi suun.

 Ostin poikaystävälleni syntymäpäivä lahjaksi kirjan "how to marry a finnish girl". Kirja alkoi hyvin, sillä osui täysin nappiin :D Congratulations. You met a cute finnish girl on the internet haha

Väsymys. Tuo kiero päivän pilaaja. En ole koskaan ollut aamuihmisiä. Varsinkin koulu/työaamuna ärsytys saattaa olla niin valtava että tuntuu ettei siitä kuopasta tullakaan niin nopeasti ylös. Tänään taas yksi hyvä esimerkki kyseisestä päivästä. Tunnit vain matelivat ja jotenkin kaikki jaksoi hieman ärsyttää tai harmittaa. Tämän energian aisti kyllä muutkin talossa oleskelevat. Mieleni juoksi muissa asioissa ja ei oikein nauru jaksanut irrota. Eikä oikein edes poikaystäväni useat piristämis yritykset näyttäneet tehoavan. Kun Jessicaa ärsyttää, niin sitä ei vain pysäytä mikään :D Päivän kohokohta oli ehdottomasti se hetki kun vanhempi tytär oli päiväunilla ja vauva päätti myös nukkua tämän koko ajan, sylissäni tosin, mutta kumminkin. Nukahdin sitten itsekin siihen vauva rinnan päälläni :)

Kyllä se jaksaa mua piristää <3

Selfie



Syksy alkaa pikkuhiljaa näkymään täällä Hollannissakin. Puut ovat kyllä vielä suurimmiten täysin vihreitä, mutta aamut alkavat olla hieman koleampia (siis huom. vain hieman. silti mennään melkein parissakymmenessä asteessta) ja aamu-usvaa on kovastikin. Mielestäni aamut ovat melkein kauneinta aikaa täällä ja siksi rakastankin aamuisia kävelylenkkejä. Isoja tyhjiä niittyjä jonka päällä usva vain leijailee.

Aamu-usva

Joey. Kiva kun hyppäsit tänään rapakkoon ja sain sua yli tunnin siivota :P

Syksy saapuu
                               



                           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti