keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Ystävänpäivä huumaa

Reilu viikko enään tähän punaisin koristettuun päivään! Tämän täytyy olla ensimmäinen kerta elämässäni kun odotan tätä rakkauden täyteistä ns. turhaa krääsäpäivää. En ole koskaan oikein viettänyt ystävänpäivää. Kyllä, minulla oli useamman vuoden ajan poikaystävä myös ystävänpäivänä, mutta hän oli toivottoman epäromanttinen emmekä koskaan siis tehneet mitään. Ainoat hetket jolloin tätä olen sitten viettänyt on koulussa, joka meinasi halisydämiä kaulassa ja ystävänpäivä leikkejä liikuntasalissa.

Australian Day ja uusia ystäviä :)


Kerkesin jo hetken miettiä pienen pääni sisässä haluaisikohan Niels ehkä tehdä jotain mutta ihanana yllätyksenä hän otti asian puheeksi ensin. Eikä hän edes kysynyt haluanko tehdä jotain vaan kysyi että mitä tehdään? Oli hänelle melkein shokki kun kuuli etten ole koskaan ollut miehen kanssa joka haluaisi jotain tehdä ja hän kun luuli että se on itsestään selvä asia. Ohjelmaamme kuuluu tällä hetkellä leffa, illallinen ja ehkä jopa hotelliyö. Lahjatkin päätettiin hommata hih.

Kumman sukupuolen tehtävänä on maksaa ystävänpäivä menot? Jotenkin minusta tuntuu että usein naiset pitävät itsestään selvänä että mies maksaa. Miksi on kuitenkin näin että herrojen pitäisi maksaa? Onhan se ehkä herrasmiesmaista mutta eikö nainenkin voisi olla herrasmies (tai nainen)? Mielestäni kuitenkin reilu peli olisi jos kustannukset jaettaisiin tasan. Kysehän ei ole kuitenkaan että rahaa tulisi törsätä ihan mahdoton. Pienelläkin rahalla saa kaikkea kivaa aikaseksi :)

Australian Day ja uudet tuttavuudet


Täytyy myöntää, ystävänpäivä on hieman turha juhla. Tietenkin olen monen muun kanssa samaa mieltä että rakkautta pitäisi osoittaa rakkaammilleen jatkuvasti, ja niinhän minä teenkin. Mutta mielestäni tämä päivä on kuitenkin ihana mahdollisuus tehdä jotain arkisesta poikkeavaa. Rakkautta on elämässäni paljon, mutta kaikki tekeminen on tupannut jäämään tosi arkiseksi. Katsotaan sängyssä telkkaria ja käydään päivisin kävelyllä tai shoppailemassa. Siksi mielestäni on ihanaa että on olemassa tällainen päivä jolloin voi tehdä jotain todella erikoista omien tärkeiden ihmisten kanssa. Mutta mielestäni tätä juhlaa ei pidä kuitenkaan ottaa liaan tosissaan. Ei ole säälittävää jos sinulla ei ole deittiä tuolle illalle ja eikä ole mitään syytä tuntea oloaan yksinäiseksi jos vaikka jääkin vain kotiin katsomaan telkkaria. Aikalailla normaali päivä se loppujen lopuksi kuitenkin on.

https://www.pinterest.com/pin/354377064399961678/
Rakkaudesta minioneihin <3


Mitäs te olette suunnitelleet ystävänpäivälle :)?


                         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti