torstai 10. marraskuuta 2016

VOLARE - MAGAZINE BY KLM

Nyt kun lomalla on kerennyt olla jo hetken, voin istahtaa alas ja katsoa viime jakson tuloksia koulun suhteen. Haluan tänään esitellä minun pienen ylpeydenaiheeni, nimittäin ensimmäisen printtilehden, jonka kasasimme pienen neljän hengen ryhmäni kanssa. Tai no, suurin osa työstä tuli jaettua minun ja toisen kaverin kesken, mutta silti. Mielestäni lehdestä tuli erittäin hieno, mutta tottakai juuri palautettuamme huomasimme monen monta virhettä. Näin siinä käy kun yrittää hikihatussa vääntää lehden seitsemän viikon aikana. Onneksi ei mitään kauhean tuomittavaa tehty. Ainoa iso virhe oli käyttää fonttia, joka ei periaatteessa ollut sallittu (emme siis tienneet tästä), mutta ehkä meidät armahdetaan.

Minä ja kaverini siis suunnittelimme ihan kaiken tyhjältä paperilta alkaen, ja sormet ristiin että saisimme hyvän arvosanan. Kuulemma parhaalle lehdelle tarjotaan hampurilaiset mun lemppari hampparipaikasta hehe.



















Mikä on sinun lempi sivusi?



Haluan myös sanoa pari sanaa meidän kokeestamme, jossa jouduimme KAHDEN tunnin aikana kokoamaan kuuden sivun lehden. En todellakaan suosittele tuota koetta sydänvikaisille, sillä minun ja kavereideni kädet ja koko vartalo vaan tärisi kun yritti kauheassa kiireessä ladata ja järjestää ne kymmenet ja kymmenet kuvat ja sitten löytää tekstit mitkä piti lisätä, lukea tehtävänanto ja vielä luoda se itse lehti. Minun sydän tykytti tuhatta ja sataa vielä pitkään kokeen jälkeenkin. Monet oppilaat tekivätkin heti valituksen koska tehtävänanto oli aivan liian iso kahdelle tunnille. Jopa kolme tuntia olisi ollut aivan liian vähän, joten kaksi oli täysi mahdottomuus. Voitte nähdä sen myös minun kokeestani, sillä kaikissa teksteissä ei ollut ollenkaan järkeä, mutta tein juuri niin paljon kuin ehdin kahdessa tunnissa. Olen kuitenkin todella ylpeä lopputuloksesta, sillä en todellakaan ymmärrä miten sain sellaisessa paniikissa noinkin valmista jälkeä. Tässä pientä makua kokeestani:




Onko teidän lukijoiden syksyyn osunut vielä hermoja raastava koe? Miten kävi?

9 kommenttia:

  1. Vau vähän siistiä oman lehden tekeminen, hyvältä näyttää! Sun blogi vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta, jään seurailemaan :-)

    http://katariina-nineintheafternoon.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun mielestä yksi kivoimmista töistä meillä tähän mennessä on ollut koulussa. Kiva jos tykkäät ♡

      Poista
  2. Mielenkiintoinen blogi ja hyvät kuvat! Jään seurailemaan :)

    http://itsmyfuckinglifebitches.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minua onkin purrut jokin bkoggauskärpänen, joten postauksia pitäisi tulla suhteellisen usein :)

      Poista
  3. Kiitos ♡♡ Tervetuloa lukemaan :)!

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii mitä piti sanoo ennen ku tietokone lagas ja otti vallan :Dd Upeeta työtä ootte tehny ja sulla on tosi hyvän olonen blogi! Jään seuraileen (:

      http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

      Poista
  5. Tiukka koeputki oli, mutta kaikista kunnialla ja hyvillä arvosanoilla selvitty! :) ja tosi siisti tuo lehti!

    http://more-than-we.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes onneksi olkoon! Toivotaan että minullakin menee hyvin. Ja kiitos paljon :) Olenkin jo sinun blogisi seuraaja!

      Poista