torstai 27. heinäkuuta 2017

MITEN BUCKETLISTANI ETENEE?

Tässä on kesää takanapäin jo reilusti yli puolet!! Ihan itku kohta tulee sillä minä en millään tasolla ole henkisesti valmis takaisin koulunpenkille. Sitä ei vain koskaan ymmärrä mihin nämä kesäkuukaudet aina vierähtävät. Jotenkin sellainen fiilis että ei ole saanut vielä mitään aikaan!! Minulla oli niin suuret suunnitelmat ja toiveet, mutta loppujen lopuksi viikon kohokohta on saattanut tyyliin olla se kauppareissu, jei. No, onneksi pian minun retkikuntani saapuu seurakseni Kuusamoon ja päästään oikeasti sitten tekemään kaikkea kivaa yhdessä. Nyt vielä löhöillään muutama päivä ennen sitä.

Juuri ennen lomalle lompsimista minä tein blogin puolelle summer bucket listan (löydät sen täältä), ja aukaisin sen tuossa muutama viikko sitten ja oikein kauhistuin siinä vaiheessä, sillä en ollut saanut mitään kohtaa ruksittua vielä pois. Tai pystyin periaateessa ruksaamaan tuon lähde kavereidesi kanssa lounaalle kohdan, sillä tänä kesänä olen saanut hyvinkin paljon aikaan kavereideni kanssa. On ollut muutamat juhlat, juhlien jälkeiset ruokamätöt, ja muuta laatuaikaa (kuten salainen kuvausprojekti josta myöhemmin sitten lisää). Eli lounaalla kyllä kävin kavereideni kanssa, vaikka se nyt ei ollut se ainut syy tavata. Tämän lisäksi olen kyllä hieman soitellut pianoa ja lauleskellut, mutta vielä pitäisi mielestäni harrastaa tätä lisää.

Otin sitten hirveä sarvista kiinni ja marssin suoraan kauppaan, koska kyllähän nyt ainakin se kakku täytyy leipoa. Leivoin sitten elämäni ensimmäisen Britakakun, ja voi että siitä tuli niin niin maukas, ja todella ihanan kesäisen näköinen!! Uusi kakkusuosikkini ainakin näin kesälle. Päätimme käyttää vielä tuoreita mansikoita ja itse kerättyjä mustikoita täytteeseen ja koristeluun. Ohjeen tähän kakkuun löysin netistä, ja täytteeksi laitoin maitorahkaa joka oli sekoitettu kermavaahtoon, jotta tästä kermatäytteestä ei tulisi liian makea.



Elikkäs 3/10 vasta hoidettu, mutta onneksi kesää on vielä edessäpäin. Ensi viikolla olisi kuitenkin tarkoitus hoitaa tuo pieni karhunkierros, ja toivottavasti myös tuo pieni road trip jonnekin. Ajanut minä olen kyllä tänä kesänä paljon, mutta enemmänkin kodin ja mökin väliä. Nyt pitäisi vain jaksaa enemmän olla sen kirjankin parissa, mutta jotenkin olen taas hurahtanut ennemminkin ristikoihin sekä tv-sarjoihin. Toisaalta minulla on ollut useita päiviä myös jolloin tekemistä ei juurikaan ollut, mutta en silti päätynyt töllöttämään telkkaria tai tätä koneen näyttöä. Nyt vain katse kohti muitakin tavoitteita. Vielä ei kannata luovuttaa ;)

MITES TEIDÄN BUCKET LISTA ON EDENNYT?


1 kommentti:

  1. Mä tein edelliselle kesälle listan, josta hyvin sain asioita toteutettua. Samaa mietin myös alkukesästä, mutta jostain erittäin oudosta syystä en keksinyt mitä olisin halunnut siihen laittaa! Jäi siis tekemättä, mikä oli ihan hyvä; mitään muuta en ole ehtinyt töiden lisäksi oikeastaan tekemään.

    VastaaPoista