maanantai 2. huhtikuuta 2018

KEVÄT SUNNUNTAI



Vaikka Suomessa pääsiäissunnuntai on nyt ohi, niin toivotan edelleen oikein hyvää pääsiäistä teille! Huonon nukutun yön jälkeen (ensimmäinen yö yksin kotona ja tottakai koko yö pihalla oli huumepoliiseja ratsaamassa autoja ja huutelemassa kaiuttimiin "put your hands up"), heräsin kuitenkin hyvillä mielin HUHTIKUUHUN. Ou mai!! Tässä kuussa minun blogini täyttää jo neljä kokonaista vuotta, ja tästä ainakin omasta mielestäni kevät voi virallisesti alkaa. Kaikista hurjinta minusta huhtikuussa on kuitenkin se, että ensi kuussa vaihtoni on jo OHI! En ymmärrä ollenkaan miten aika onkaan voinut hujahtaa näin, ja en millään haluaisi vaihtoni loppuvan. Olen kyllä valmis jo lähtemään New Yorkin koulusta, kun jotenkin opiskelut ylipäänsä ovat olleet hieman sellaista pakko pullaa viime aikoina, mutta en kyllä ollenkaan halua lentää täältä sitten taas kohti Eurooppaa. Onneksi minulla on kuitenkin vielä suht pitkä reppureissaus edessä ennen kun on aika sanoa Jenkeille heipat. Minulla on kuitenkin kamala jännitys siitä että mitäs nyt sitten vaihdon jälkeen?

Huhtikuuni ei alkanut mitenkään mahtavasti, sillä tietokoneeni päätti tehdä minulle aprillipilan. Tai voikohan sitä nyt aprillipilaksi kutsua edes, koska aika pysyvä tilanne tässä on päällä. Aamulla koitin hieman vänkslätä iCloudini kanssa, sillä muutama viikko takaperin ostin lisää tilaa iCloudiini ja halusin tallentaa tiedostojani sinne. Noh, mitäs kävikään. Apple supportista sanottiin että minun kannattaa kirjautua ulos ja sitten käynnistää kone uudelleen ja kirjautua sisään. Hupsista keikkaa, kaikki, KAIKKI tiedostoni tietokoneelta poistui teille tietämättömille. Kaikki viime vuoteni valokuvat, koulutehtävät, omat nettisivuni joita tarvitsen myös nykyiseen työnhakuun, CV:ni, musiikkini, videoini.. Jep.. Siinä sitten pienessä paniikissa taas yhteyyttä Apple Supportiin ja valitettavasti ei sieltäkään osattu auttaa. Onnekseni tietokoneeni oli kuitenkin tallentanut melkein kaikki New Yorkin kuvat "äskeiset" kansioon, ja löysin sitten selaimen kautta iCloudista yllättävän paljon tiedostoja. Joten pahimmalta katastrofilta vältyttiin. Vietin kuitenkin tänään jo monen monta tuntia että saisin linkattua kaikki ne kuvat ja logot ja kuvakkeet nettisivuuni, ja tämä sama prosessi pitäisi minulla tehdä muutaman muunkin koulutehtävän kanssa. Ensimmäinen asia jonka teen kun palaan Eurooppaan on että viimeinkin ostan ulkoisen kovalevyn, ja pistän kaikki tiedostoni sinne talteen, jotta tällaista ei pääsisi tapahtumaan uudestaan.

Huhtikuu ei ehkä alkanut vahvasti, mutta minulla on kuitenkin kovat odotukset tälle kuukaudelle. Huhtikuu on sitä aikaa vuodesta kun jotenkin tulevaisuus näyttää aina vain valoisemmalta, ja minusta tuntuu että jotain uusia tuulia tämä kuukausi pitää sisällään. Olen mm. hakenut useaan työharjoittelupaikkaan, ja jotenkin sellainen kutina päällä että tämä kuukausi saattaa olla se, että tähän tulee myös jotain selkoa. Tältä kuukaudelta kuitenkin eniten odotan:

Yllätyshelteitä
Siskoni ja hänen poikaystäväni vierailua
Piknikkiä jossain veden äärellä
Uusia upeita valokuvia
Reissufiilistelyjä

Ihanaa alkavaa viikkoa teille ♥︎

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti