perjantai 24. marraskuuta 2017

RAUHA MAAHAN

Syysflunssasta sekä stressi, kamalasta stressi. Kaksi isoa syytä miksi minulla ei ole ollut voimia eikä edes aikaa keskittyä sen kummemmin blogiini. En oikeasti voi käsittää kuinka ihminen voi stressata asioista näin paljon, mutta kai se on mahdollista kun työt ovat kasvaneet sellaiseksi vuoreksi ettei loppua näy. Kaikki huipentui tähän päivään, kun lähes kirjaimellisesti aamu kahdeksasta juoksin paikasta A paikkaan B ja C ja D, ja minulla ei ollut aikaa edes syödä kunnes vasta nyt sitten iltasella. Lähtö Suomeen alkaa jo häämöttää (27 päivää enää!!), eikä oloani yhtään parantanut se että en ole edelleenkään pakannut huonettani laatikoihin vaikka muutto on viikon päästä, enkä tähän aamuun mennessä ollut edelleenkään saanut papereitani joilla voisin anoa viisumia! Tämän lisäksi sain stressata sitä että antaako vuokranantajani minun lähteä nykyisestä asunnosta kesken sopimuksen, ja löydänkö jonkun joka ottaa huoneeni, sillä en mitenkään voisi maksaa vuokraa sekä Utrechtissä että New Yorkissa. Ja sitten tietenkin iski vielä flunssa. Onneksi tämä vuokra-asia sentään järjestyi muutama päivä sitten.

Tässä on kuitenkin oikeasti eletty ihan oudossa pilvessä, jossa töitä tehdään melkein kuin olisi robotti. Tämän pitkän muistilistan takia pyrin nyt kirjoittamaan jokaisen askareen ylös, jotta kaikki tulee varmasti hoidettua ennen lähtöä. Olisi varmasti kamalaa huomata vasta Suomessa että jotain tärkeää jäi hoitamatta.

Tänään sitten heräsin ajoissa, sillä halusin käydä kyselemässä pankki-asioita Jenkkejä varten, sekä käydä ottamassa passikuvat ja ostella asioita reissuun. Kaikki kuitenkin muuttui hetkessä, sillä viisumi-paperini viimeinkin saapuivat koululleni, ja lähdinkin sitten heti kouluani kohti.

Pieni hengähdystauko kiireen keskellä




Täytyy sanoa että tämä viisumin anominen ei todellakaan ollut mitään ihaninta hommaa, sillä lähes kaikki meni pieleen. Ensinnäkin nämä nettisivut heitti minut ulos KOKO AJAN. Minun piti täyttää varmaan 30 lomaketta, ja jokaisen lomakkeen jälkeen jouduin kirjautumaan uudestaan sisään, sillä sivu heitti minut ulos ihan ilman mitään syytä. Tämän lisäksi maksukorttini ei käynyt heille, vaikka lupasivat että debit käy. Jouduinkin sitten polkemaan 5km päähän Western Unionille, jossa myös sain sählätä ja juosta edes takas pankkiautomaatin ja Western Unionin väliä. Ja tämä koko hakemus oli vain niin uuvuttavan pitkä, joten siihen meni lopulta tunteja ja tietenkään tämä hakemus ei hyväksynyt esimerkiksi koko puhelinnumeroa koska se ei yksinkertaisesti mahtunut sille annetulle tilalle (mikä on aivan naurettavaa), ja sama homma 'ä' ja 'ö' sekä '-' merkkien kanssa. Eli saa nähdä kuinka ne nyt hakemukseni hyväksyy, sillä tiedot eivät täysin vastaa passiani ja muita papereitani.

Nyt on hakemukset kuitenkin laitettu, ja haastattelu aika varattu, joten JES!! 4.12 pääsen haastatteluun, ja sanoivat että hakemuksen käsittelyyn menee noin yksi arkipäivä, joten viisumini tulee olemaan varmasti hyvissä ajoin minulla taskussa. Onneksi, sillä näin itseni jo joulun alla varaamassa uusia lentoja Suomeen, sillä viisumini ei saapunut ajoissa, enkä tietenkään haluaisi rampata edes takaisin Suomen ja Hollannin väliä. Olin vain jotenkin niin varma että nämä paperit, joilla minun piti viisumia hakea, hukkuisivat postissa ja tulisivat perille vasta kolmen viikon kuluttua, mutta onneksi sainkin ne jo nyt tänään.

Nyt voinkin sitten (tavallaan) huokaista helpotuksesta. Minusta myös tuntuu että kehoni olisi jotenkin rauhoittunut eilisestä sillä suurimmat stressin aiheet ovat nyt takanapäin. Näillä näkymiin Jenkkeihin pääsen aivan suunnitellusti, ja siitä ei tarvitse enää stressata ollenkaan. Tämän lisäksi nyt alkaa viimeinen täysi viikonloppu töitä, joten kohta on työtkin paketissa. Tämän vuoksi voinkin ensi kuukauden keskittyä enemmän blogiini, kouluun, ystäviini, muuttoon, ja erityisesti jouluun! ♥︎

Blogini puolella nähdään taas ensi kuussa joulukalenteri, joten olen ollut myös erittäin kiireinen sen parissa. Tämän vuoksi voikin olla että tämän kuukauden postaukset ovat nyt tässä. Mutta sitten nähdään viimeistään taas joulukuun 1. päivä!

Joulukalenterista puheenollen, teettekö te lukijat blogeihinne joulukalentereita tänä vuonna? Ja jos teette, laittakaa pliis linkkiä kommenttiboksiin! Haluaisin kovasti lukea blogikalentereita joulukuun ajan! ♥︎

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti