perjantai 1. joulukuuta 2017

1 ❅ JOULUKUU ON TAAS TÄÄLLÄ




EN VAIN KESTÄ!! Lempivuodenaikani on nyt virallisesti täällä, vaikka ensimmäiset jouluiset fiilikset hiipivät jo mieleeni elokuun lopulla kun ensimmäiset syyspuuskat iskivät ja kömmin lämpimän peiton alle piiloon. Olen intoa täynnä!! Suunnittelut joulua varten aloitin jälleen kerran hyvissä ajoin lokakuussa, ja siitä asti olen myös kuunnellut joulumusiikkia ja katsonut jouluelokuvia päästäkseni fiilikseen. Joka vuosi minua hieman harmittaa se että perheessäni ei ole muuta suurta jouluhirmua kuin minä, vaikka kyllä me silti sitä juhlitaan oikein olan takaa. Silti hieman harmittaa se että itse joulu joulua vietämme ainoastaan yhden päivän aikana, vaikka mielestäni tämän juhlan tulisi jatkua monen monta päivää jolloin koko perhe on yhdessä nauttimassa joulun rauhasta. Muutenkin meidän perheen koristelut ovat aina hieman hutaistuja, jonka vuoksi en malta odottaa että jonain päivänä minulla on oma perhe jolle voin järjestää juuri sellaisen joulun ja tehdä sellaiset jouluperinteet kuin haluan!

Ja nyt kaikkien näiden vuosien jälkeen voin sanoa että viime vuoden joulukalenteri onnistui hienosti minulta aivan alusta viime metreille saakka, ja samaa perinnettä jatkaen, tässäkin kuussa on tulossa postaus joulukuun jokaisena päivänä aina 24. päivään saakka. Postauksia tulee paljon niin jouluun kuin ihan muihinkin aiheisiin liittyen, eli kaikki "luukut" eivät sisällä jouluaiheisia postauksia. Mutta tervetuloa seuraamaan blogini joulukalenteria!

Tältä kuukaudelta odotan innostusta, sillä vaihtoni on nyt KUUKAUDEN päässä, joten valmisteluja on ja paljon. Tämän lisäksi, kuten kaikki tietävät, pian juhlitaan Suomen 100-vuotis syntymäpäivää, joka on mielestäni suuren juhlan paikka. En yleensä juhlista Suomen itsenäisyyttä mitenkään sen kummemmin, mutta tänä vuonna melkein jopa hävettäisi jos en mitään erikoista tämän eteen tee, joten tänä vuonna juhlitaan! Odotan tältä kuukaudelta paljon iloja, mutta samoin myös suruja, sillä nyt tulee viimeinkin aika sanoa läheisille kavereilleni väliaikaiset hyvästit. Mutta koska kyseessä on edelleen joulukuu, tanssin varmaan kouluun ja töihin lähes päivittäin, sillä olen vain niin täynnä jouluista rakkautta. En malta odottaa että pääsen taas kotiin Suomeen nauttimaan joulusta, ja toivottavasti pääsen pian myös kömpimään lumeen! Tätä kaikkea odotellessa voi hymyissä suin mennä joka päivä nukkumaan. ♥︎

IHANAA JOULUNODOTUSTA RAKKAAT LUKIJAT ♥︎!


4 kommenttia:

  1. Ihanaa joulunodotusta myös sulle! <3 Täällä muuten kans sama homma, että oon meiän perheen ainoo jouluhullu... :D Tosin tänä vuonna pyrin siihen, että saan myös muut perheestä innostuun edes puoliks yhtä innokkaasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha onnea tosi paljon yritykseen! ♥︎ Kyllä nyt joulusta pitää olla innoissaan ;)

      Poista
  2. Ihana toi banneri en ehkä kestä!! Ja superihanaa joulunodotusta sulle myös ♥ Mä kans tietyllä tapaa odotan sitä että pääsee luomaan omia jouluperinteitä. Vaikka meillä kotikotona on aina tosi tunnelmallinen joulu, niin onhan se ihan eri kun pääsee luomaan lisäks omiakin perinteitä :)

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Minusta on kiva listailla ja miettiä asioita mitkä itse pitäisi joulussa samana kuin omassa lapsuudessani ja mitä muuttaisi. Nyt kuitenkin vielä nautitaan joulusta vanhan kaavan mukaan. Ja kiitos tosi paljon ihanasta kommentista! ♥︎

      Poista