lauantai 23. joulukuuta 2017

23 ❅ VIIME HETKEN HULINAT

Jei mä pääsin kotiin! Valitettavasti minulla ei kuitenkaan täällä siskon asunnossa ole nettiä, joten joudun postauksen puhelimella näpyttämään. Ei mikään ideaalein vaihtoehto, mutta parempi kuin ei mitään. Mutta jos postaus näyttää jostain syystä oudolta, se johtuu ihan vain puhelimestani!

Minusta on kuitenkin aivan ihanaa olla kotona! Nyt pikkuhiljaa alkaa myös kiirimään mukava joulufiilis, sillä olemme juoneet urakalla glögiä, tehneet joulutorttuja, kävimme jouluostoksilla, ja nautimme suklaata joka välissä. Nyt alkaa myös h-hetki olemaan käsillä ja sen kunniaksi illalla pääsemme vielä kuusen koristeluun äitipuoleni äidin luokse. Can't wait!

Ihan uskomatonta että huomenna on jouluaatto! Varsinkin kun en ole ollenkaan tottunut sitä täällä Vantaalla viettämään. Isoäitini muisteli että viimeksi vietimme joulun Vantaalla kun olin vielä aivan pieni ja vanhempani olivat vielä yhdessä. Hän oli tosi onnellinen siitä että me viimeinkin päätimme viettää kaikkien näiden vuosien (lähes vuosikymmenien) jälkeen joulu isäni perheen kanssa. Ja minusta tuntuu aivan samalta. Oli jo korkea aika tehdä näin.

Nyt rauhoitutaan kuitenkin joulun viettoon. Vielä viimeinen luukku tulossa ja sitten on aika päättää tämäkin joulukalenteri. Hyvää aaton aattoa teille! Ja syökää paljon suklaata.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti