maanantai 28. elokuuta 2017

ENSIMMÄINEN Q&A?



Ajattelin ehdottaa teille lukijoille tämmöistä pientä Q&A:ta. Olen saanut meilin kautta paljon postia muun muassa opiskeluun Hollannissa liittyen, asumisesta Hollannissa ja jopa tulevaan vaihtoonikin liittyen, ja siksi ajattelin että olisi ihan mielenkiintoista myös jakaa vastauksia teitä askarruttaviin kysymyksiin täällä blogin puolella. Eli jos sinulla on ihan mitä vain kysyttävää, ihan mihin asiaan liittyen, olkoon se sitten minuun, Alankomaihin tai vaikka harrastuksiini, niin laita ihmeessä kommenttiboksiin kommenttia! Toivotaan että saan sen verran kysymyksiä kasaan että saisin siitä sitten ihan kunnon postauksen tehtyä. Sormet ristiin!!

Tarkkaavaiset ehkä myös huomasivat että blogini banneri on jälleen muuttunut. Ajattelin että nyt olisi hyvä hetki muuttaa se hieman kesäisempään, vaikka kesä alkaakin olla jo ohi. Olisi kuitenkin kiva kuulla teidän mielipidettä tästä bannerista! En itse oikein tiedä olenko täysin tyytyväinen siihen, koska mielestäni siitä jäi jotain pientä puuttumaan. Tämän vuoksi haluan sitten panostaa seuraavaan banneriin kahta kauheammin, mutta olisi kiva kuulla mitä mieltä te olette tämän tyylisistä bannereista!


2 kommenttia:

  1. Moikka! Halusin tulla kertomaan, että mainitsin blogisi uusimmassa postauksessani täällä:
    http://fiiaelina.blogspot.fi/2017/08/au-pair-vaihto-ja-ulkomaillaopiskelublo.html

    Käy kurkkaamassa ja jos et halua, että blogisi tuolta löytyy niin kerro siitäkin mulle ja korjataan asia! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva blogi sulla! Mietin tässä milloin sinulla tarkalleen alkaa vaihto ja miksi valitsit Jenkit :)? Olisi kiva myös kuulla miksi myös alunperin valitsit lähteä Hollantiin?

    VastaaPoista