torstai 11. joulukuuta 2014

Aurinkoa, ukkosta, rakeita ja vettä

Hollanti on mennyt aivan sekaisin. Viime päivinä täällä on 24 tunnin sisällä pystynyt näkemään neljä eri vuodenaikaa. Yöt olen kuunnellut kaatosadetta, aamulla herään auringonpaisteeseen joka päättyykin rajuun ukkosmyrskyyn, jota taas seuraa aurinkoa ja yks kaks alkaakin jo raekuuro. Mittarikin näyttää lähes kymmentä astetta, mutta kun ulos pääsee niin tajuaa että tuuli on niin kylmä ja kova että tuntuu pakkaselta. Jotenkin en yllättyisi jos huomenna olisi ulkona 20cm lunta. Onnekseni lapsi ei jaksanut kauaa tänään huutaa että mentäis ulos. Ei tuollaiseen säähän osaa edes pukeutua!

Lueskelin kyllä uutisista että Suomessakin olisi ollut myrskynpoikasta että ehkä tämä on sitten sitä samaa mutta tässä ihme sään sekamelska muodossa täällä.

Rakeita

Onneksi saan katsella tätä säätä sisältä :)

Kylmää joulun odotusta meille!

Onnellisuuskalenteri 11.12
Minut teki tänään onnelliseksi se että rakas poikaystäväni sanoi viimeinkin että pystyy luottamaan minuun. Rassukka on aina ollut niin kateellinen kun menen ulos ja sanonut että kyllä hän sitten ajan kanssa oppii luottamaan. Näyttää siltä että nyt se päivä on koittanut :)


                       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti