tiistai 2. joulukuuta 2014

Kattojen päällä on lunta, tonttu ei vaan saa unta

Aloitin tänään hollanninkielen kurssin! Kävin vuosi sitten myös peruskurssin joka oli tarkoitettu au paireille mutta tosiaan tästä on jo se tasan vuosi kun kurssi päättyi. Tämä kurssi on ilmainen Amsterdamissa asuville äideille ja isille. Noh.. Enhän minä äiti enkä isä ole mutta pääsin silti mukaan :D Kyllähän minä lapsia hoidan! Olen tietty kurssin nuorin mutta on ihan kiva kun kurssilla on myös kaksi muuta suomalaista naista. Opiskelutahti on erittäin löysä, eli tämän päivän kolmen tunnin tunnilla me juteltiin niitä näitä 2,5h (enimmikseen kuitenkin hollanniksi) ja loput puolituntia tehtiin hieman tehtäviä. Ensin mietin onkohan tässä nyt järkeä sillä osaan kyllä Hollantia ja kestää kyllä oma aikansa että pääsen etenemään, mutta tulin siihen tulokseen että on tämä parempi kuin ei mitään. Mitä minä muka häviäisin? Noh... Ainoastaan hyvät yöunet.

Valvoin eilen yömyöhään etsiessäni herra poikaystävälleni joululahjaa. Hän on kyllä maailman vaikein ihminen tässä mielesä. Ei koskaan edes vinkkaa mitä tarvitsisi. Selailin sitten miljoonat rannekellot ja käsikorut läpi ja muutaman ihan kivan jutun löysin mutta ne pitää sitten varmaan tilaa netistä (mikä on riski), sillä liikkeissä nämä hinnat ovat aivan liian korkealla. Keksin sitten kuitenkin yhden asian mitä tämä poika ainakin tarvitsee ja se on kannettava musiikkisoitin. Itse vihaan kuunnella musiikkia puhelimesta, sillä akku loppuu muutenkin ihan kiitettävän nopeasti. Herralla on myös iPod ja hän ei oikein tuon iTunesin kaa tuu yhteisymmärrykseen.

Onnellisuuskalenteri 2.12
Minut teki tänään onnellisimmaksi sen että löysin viimeinkin kullalleni ensimmäisen joululahjan. Hän ansaitsee kyllä niin paljon ja siksi en malta nyt odottaa että pääsen lahjan antamaan. Tulee varmaan annettua lahja jo tänä perjantaina sillä täällä Hollannissa on Sinterklaas (hollantilaisten joulu) ja kun hän tätä soitinta tarvitsisi jo ennen kuin lähetään suomeen :)

Tämän päivän joululaulu on Tonttu. Pidän erityisesti lauluyhtye Rajattoman versiosta!


                           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti