maanantai 8. joulukuuta 2014

Joulun top3


Tässä toinen käsi kiinni vauvassa yritän näpytellä pientä postausta minun top 3 joulu asioista. Joulussa tai tarkemmin sanottuna joulun odotuksessa on monta asiaa mistä pidän mutta kolme asiaa ylitse muiden.

1. Ruoka. Varmasti yksi kaikkien suosikeista. Ruoka on joulun aikaan suurin heikkouteni. Viimeisen parin vuoden ajan olen juuri sopivasti saanu karistettua kiloja itsestäni pois, mutta sitten joka joulu salakavalasti ne tulevat takaisin. Sitten kun taas kilot on saatu pois, on joulu jälleen ovells. Huokaus. Jouluruoka on kuitenkin jotain niin ihanaa etten sitä kyllä vaihtaisi pois.

2. Joululaulut. Kuuntelen edelleenkin tämän ikäisenä joululauluja. Ne saavat minut aina ihanalle joulumielelle ja jotenkin se tuo tunnelmaa iltoihin.

3. Jouluvalot. Aina kun syksy saapuu ja päivät lyhenevät tulee minun sisälleni todella lämmin tunne. Valot tuovat niin ihanasti valoa pimeisiin päiviin ja öihin ja tekevät kaikesta niin paljon kauniimman. Koristelin huoneenikin heti jouluvaloilla jotta saisin lisättyä tunnelmaa

Jouluaaton suosikkini on perheeni. Vietän iltani aina isovanhemmillani, jonne tulee joka vuosi paljon ihmisiä ja ilta on mitä mahtavin. Tästä kerron sitten enemmän aaton jälkeen :)





Onnellisuuskalenteri 8.12
Päivä oli yleisesti hyvin positiivinen. Luulen että paras oli kuitenkin se hetki kun tajusin että ensi viikolla Suomeen :) Tosin tämän iltainen ukkonenkin oli tosi mahtava!

                           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti