keskiviikko 21. joulukuuta 2016

21. JOULUKUUTA - MINUA KUTSUU KUUSAMO

Kotona ollaan ja koomasta on viimeinkin herätty! Melkein kirjaimellisesti koomasta, sillä kuten jo eilen sanoin niin emme oikeen nukkuneet kahteen päivään, ja nyt sitten viime yö nukuttiinkin 11,5 tuntia heräämättä. Oli kyllä aivan mahtava olo kun heräsin. Niin rauhallinen ja lämmin ja levollinen olo.

Matka Kuusamoon ei ollut mikään nopein. Tavallaan matkan päällä oltiin loppujen lopuksi yhteensä 15 tuntia, joten nyt on pyllylihakset treenattu. Aamulla oli kyllä vaikea herätä, sillä aamu viisi ei ole mitenkään sellainen normaali aika minulle. Tietenkin matkasimme tänne lappiin myös sinä ainoana päivänä, jolloin ilmassa oli plussa asteita, tiet muuttuivat jääksi, ja puista suli lumet, joten matkan teko hidastui. Emme kuitenkaan istuneet junassa ja autossa tuota koko 15 tuntia, sillä kävimme myös ostamassa kaikki jouluruoat Oulusta. Saavuimme sitten lopulta tänne lumilandiaan ilta kahdeksan aikoihin kymmenien ruokasäkkien kanssa. Nyt seuraavat päivät aion vain syödä ruokaa, syödä ruokaa, syödä ruokaa, käydä ulkona nauttimassa lumesta, ja olla perheeni kanssa.

Tapasin nyt myös viimeinkin uuden pikkuveljeni, ja voi jukra kuinka suloinen hän on! Hymyilee ja chillailee yleensä vain. Äiti lähti nyt omille asioilleen kaupunkiin ja jätti minut ja Nielsin vauvan kanssa, mutta pienokainen on tähän mennessä ainoastaan nukkunut, eli helppo homma. Olen nyt onneni kukkuloilla! :)

Kotikadulla, ja lunta on alkanut taas ilmestymään puihin

LOMA ALKAA MINULLA VIRALLISESTI TÄSTÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti